2014-08-12 08:02:38• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Engedje el az aggályokat, csapjon a lovak közé

Napi horoszkóp augusztus 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha az akarat csődöt mondott, akkor a lemondás majd meghozza gyümölcsét. Az újdonság hirtelen csöppen életébe, baráti támogatás, vagy távoli utazás révén. Semmiképp se töltse tétlen, otthon a nyarat, az utazás, vagy új hobby erőt adhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobb anyagi körülményekre vágyik, de a péntek nem alkalmas a bértárgyalások folytatására. Talán túl nagyvonalúan bánik a szavakkal, vagy zavaró körülmények akadályozzák abban, hogy munkahelyén jobb helyet vívjon ki magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A társkapcsolat házában járó Mars nagyon impulzívvá teszi, igazi lehengerlő egyéniség. Csak ne váljon letaposóvá, mindig nézzen jól körül, nehogy valaki lelki tyúkszemére lépjen. Ön a vesékbe lát, és ettől sokan félhetnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A jegyében járó Vénusz vonzóvá, a vele fényszögben álló Szaturnusz ugyanakkor zárkózottá teszi: ettől szokatlanul titokzatos lesz egyébként nyitott és kedves személyisége. De ettől csak még vonzóbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kisebb utazáson kitűnő partnerre akadhat, akár szerelem, akár üzlet, avagy kártyázás terén. A könnyed kikapcsolódás hete lehet ez az ön számára. Anyagi reményeiben kicsit ugyan csalódhat, de ha belegondol, még így is nagyon jó a helyzete.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy utazás nagy változásokat hozhat életébe: nem fizikai, hanem inkább szellemi síkon. Valamire megérik, valamit elfogad. A karrierjét átmenetileg megrendülni látja, de ez csak múló rosszakarat. Beszéljen főnökével, hogy kiküszöbölje a jó hírén esett csorbát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Megérett az idő a változásra a gyermekeket érintő kérdésekben. Ön retteg az elhamarkodott dolgoktól, de van úgy, hogy az első, hirtelen hozott döntés a helyes. Engedje el az aggályokat, csapjon a lovak közé! Aki gyors, most sikeres lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egész nap kirobbanó formában van, nyüzsög, zizeg, fickós kedvét nem bírja féken tartani. Az általános pezsdülés pénzügyeit is érinti, bár nem kevés munkával jár az anyagi jólét. A nagy utazásnak azonban még gátat szabnak a csillagok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegyét uraló bolygó nehéz, gátló fényszöget kap a Szaturnusztól,, ami önt is visszavonulásra kényszeríti bizonyos értelemben. Átmenetileg le kell mondania valamiről, ami talán nagyon is fontos önnek. Egy utazás mindig a legjobb vigasz a Nyilas jegyűeknek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap bizony nem múlik el felhőtlenül az ön számára. Legalábbis komor gondolatok bánthatják, egy probléma sürgető megoldást igényelne, amíg ezt meg nem oldja, álmatlanul telnek éjszakái. Próbálkozzon az ébren álmodozással!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha meggazdagodni nem is fog, mégis szerencsés lehet pénzügyi téren a hét második felében. A Jupiter most sok új embert vonz életébe, ajánlatos jól megválogatnia, hogy kivel köt komolyabb kapcsolatot. A vonzerő nagy érték, de nem öncél!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap-Merkúr fényszöge munkahelyét és pénzügyeket érintő kérdésekben támogatja önt. Felhalmozott adósságai, avagy régi elkötelezettségei miatt azonban ne vállaljon újabb függőséget, hitelt. A kereteket ön szabta, ha átszabja más lesz, de nem tágasabb.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: